Magknip


Vad gör man åt det faktum att döden finns och kommer att ta alla inklusive en själv?

Vad gör man vad gör man vad gör man vad gör man?

Magen gör ont. Lungorna gör ont. Hjärtat gör ont. Benen känns svaga. Armarna. Allt. Hjälp. Vad gör man?

Hur gör man för att komma tillbaka till det normala stadiet där man kan låtsas att världsliga saker spelar någon roll och att det finns något man bryr sig om och att känslor är på riktigt?

Hjälp. Jag vill inte dö.

Vad gör man?



Kommentarer
Postat av: Anonym

man lever. det finns inget slut utan början och vice versa. vi är väl alla i samma båt på ett vis, det tycker jag är ganska betryggande. fast sen beror det väl på hur man ser det. fast om man kunde leva förevigt, då skulle man ju inte kunna leva alls tänker jag - undra om man skulle värdera livet överhuvudtaget då. om man inte kan förlora, så kanske det är svårt att älska och uppskatta allt runtomkring. hehe

2010-05-26 @ 21:40:48
Postat av: M

Antingen så affirmerar man bort den, eller så konfronterar man den. Förminskar den jäveln och bevisa att hon har makt över så lite, medans vi har makt över så mycket mer. Döden har ju inget att säga till om när det gäller tex kärleken(klyschvarning). Eller livet,

den har ju bara egentligen en sak att säga till om, och det har ju inget med livet att göra, det har ju bara med döden att göra.



Ville inte avskräcka dig i mitt sms, vi behöver inte diskuttera döden över ett glas crazy, vi kan minst lika gärna hylla och diskuttera livet.

Länge leve livet!!!

2010-05-27 @ 00:33:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0